Нашите продукти

ПОДОПОЧИСТВАЩИ РОБОТИ

Намерете автономен почистващ робот, който отговаря най-добре за вашите нужди

ПРОФЕСИОНАЛНА ПОЧИСТВАЩА ТЕХНИКА

Намерете почистващата машина, която отговаря най-добре за вашите нужди

Професионалните прахосмукачки на Wirbel осигуряват голяма мощност на засмукване и минимална тежест. Почистването на стълбища, театри, влакове и самолети вече не е проблем. Те стигат навсякъде, оборудвани са с отлични филтриращи устройства и отговарят напълно на тези места, където тишината наистина има значение: хотели, ресторанти, офиси и магазини. 

Новите почистващи екстрактори на Wirbel днес са все още по-надеждни и по-ефективни, като могат да вакуумират, измиват и изсушават с една стъпка всички видове текстил, мека мебел и тапицерия.

Гъвкави, здрави, ефективни, еднодисковите машини на Wirbel позволяват почистването на различни видове подове с различни видове задачи на почистване, като дълбоко почистване, търкане, полиране, кристализация и шампониране на килими. Тези машини позволяват да се работи върху всички подови повърхности: текстилни подови настилки, тухли, фин камък, плочки, каменни изделия, клинкер, мрамор.

Праховодосмукачките на Wirbel са проектирани, за да осигурят най-професионален отговор за всяка конкретна нужда. Модели с един, два или три двигателя, с максимална мощност от 1100 W до 3450 W, способни да изпълняват всякакви задачи в професионалното почистване, работилници и промишленост.

Използването на пара за операции по почистване е проста, евтина, хигиенична и екологична система.

Търсенето на почистване нараства ръка за ръка с разнообразяването на площите за почистване: от малки магазини до големи търговски центрове, индустриални зони, станции на обществения транспорт до SPA. Поради тази причина Wirbel допълнително разшири гамата си от подопочистващи машини (скрубер сушилни).

Wirbel увеличава своята гама от професионални почистващи машини и представя ново семейство  машини: Метачни машини за почистване.

Hydromist Compact (HC250) е машина за автоматично пране и почистване на  килими и тапицерия. С мощна вградена въртяща се четка, която отстранява мръсотията по килима,  осигурява отлични резултати при почистване и висока производителност.

Ефективна гама от почистващи машинни, които почистват почти всеки тип под, осигурявайки изключителни резултати при почистване и изключителна производителност.

ИНДУСТРИАЛНА ПОЧИСТВАЩА ТЕХНИКА

Намерете индустриална прахосмукачка, която отговаря най-добре за вашите нужди

за почистване на индустриални работни среди

за непрекъснато приложение и всякакъв вид материали

за изсмукване и отделяне на масла, смесени с едри частици и метални стружки

за универсално и адаптивно вакуумно решение

за тежки условия и продължително приложение

за безопасно засмукване в потенциално експлозивна атмосфера

за всяко приложение в среда, в която не може да се използва електричество

за засмукване на мек материал директно на борда

ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРЕПАРАТИ

Намерете нови решения на стари проблеми с препарати LIBER!
preparati

СЕРТИФИКАТИ

Професионализъм, надеждност и устойчивост са ценностите, които преследват повече от 25 години, като се ангажират да гарантират сертифицирани професионални почистващи продукти. Открийте сертификатите и признанията на компанията Liber.

ЕКОМАРКИРОВКА

Продуктите от Ecolabel отговарят на минималните екологични критерии на CAM, насочени към насърчаване на кръговата икономика, като се вземе предвид въздействието, което оказват върху околната среда, тяхните решения за екомаркировка имат PCR пластмасови опаковки.

ISO 9001

Гарантира система за управление на качеството, фокусирана върху структуриран подход, който има за цел да подобри процесите.

SA8000

Етично сертифициране Социална отговорност. Liber се отличава с ангажимента си към устойчиво развитие с особено внимание към социалните въпроси. Гарантират спазването на етичните параметри в производствена верига.

Ако имате някакви въпроси, моля, задайте ни и ние ще ви отговорим възможно най-бързо!

ЗА ВРЪЗКА С НАС

Попълнете вашата информация за да се консултирате с нас и получите нашите услуги.

    Приемете нашите условия.
    No products in the cart.
    bg_BGBulgarian