За нас

ПРО ВАКУУМ ЕООД е компания с изключителна цел, да предоставя ефективна, професионална и индустриална почистваща техника, съобразенa с конкретни нужди на клиента. Ние следваме най-високите стандарти за качество и безопасност, за да гарантираме по-добра ефективност на най-високите нива.  

Компанията е оторизиран представител на Wirbel за България, както и вносител на английски машини за пране на мокети, килими и тапицерии TRUVOX. Професионални италиански препарати Liber, индустриални прахосмукачки DU-PUY.
Всички те са водещи лидери, които внасят иновации и революционни технологии в света на почистването чрез вакуум засмукване.

ПРОФЕСИОНАЛНА ПОДОПОЧИСТВАЩА ТЕХНИКА

Ghibli & Wirbel, новата марка, която обединява двамата италиански лидери в сектора на професионалното почистване, те се представят пред обществеността, уверени в миналата си история на успехи и имаща за цел да инвестира в бъдещето. Бяха предприети много стъпки и ангажименти за постигане на успех.

1

ГОДИНИ ОПИТ GHIBLI&WIRBEL

ГЛОБАЛНИ РЕШЕНИЯ ЗА ГРИЖА ЗА ПОДА

Truvox International е водещ световен производител и доставчик на търговски и промишлени машини за поддръжка на подове със седалище в Саутхемптън, Англия. От производството на първите си електрически полиращи машини в началото на 60-те години на миналия век, Truvox успешно разшири както продуктовата си гама, така и географския си обхват до точката, в която сега е признат в над 70 страни по света.

ВИСОКО ЕФЕКТИВНИ И НАДЕЖДНИ ИНДУСТРИАЛНИ ПРАХОСМУКАЧКИ

1

ГОДИНИ ОПИТ 

ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРЕПАРАТИ ЗА ВАШИЯ СЕКТОР

Целта на Про Вакуум  е да улесни операциите по почистване и дезинфекция на своите клиенти, като им предостави продукти, решения и опит за интегриране с процедурите за самоконтрол на HACCP. Стремежът ни е максималната удовлетвореност на клиентите да бъде гарантирана чрез постигане на висок стандарт за качество.

Приложения!

Научете повече за нас

Разгъваме своя потенциал чрез инвестирането ни в правилните вакуум системи, които насърчават иновациите за качествено производство.
ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС
МИСИЯ И ВИЗИЯ

С над 5 години опит в тази сфера, ние си партнираме със професионалисти, за да осъществим висококачествени проекти. През годините Про Вакуум изгради взаимоотношения с най-добрите майстори в индустрията, доставчици и подизпълнители, всички придържащи се към нашите високи стандарти за качество.

Творчески идеи

Генериране на идеи и иновации.

Безопасността на първо място

Вашето здраве е наш основен преоритет.

Сигурна поддръжка

След гаранционна поддръжка, части и консултации.

Лоялен партньор

Лоялността ни е главна точка в списъка от приоритети.

image carousel

НАШАТА МИСИЯ

Като доставчик на индустриални вакуумни системи  ние можем да доставяме и сглобяваме индивидуални решения. Клиентите се обръщат към нас, защото знаят, че можем да се справяме. 

Ние се ангажираме с внедряването на иновации с цел намиране на най-добрите решения в индустриалното всмукване за подобряване на ефективността и производителността

Sustainability

НАШАТА ВИЗИЯ

Визията ни е да станем и да останем предпочитан доставчик на нашите клиенти, с цел подобряване на тяхната конкурентна сила. По този начин се идентифицираме като можещ и стабилен партньор.

Ако имате някакви въпроси, моля, задайте ни и ние ще ви отговорим възможно най-бързо!

ЗА ВРЪЗКА С НАС

Попълнете вашата информация за да се консултирате с нас и получите нашите услуги.

  Приемете нашите условия.

  Адрес :Офис

  гр. Пловдив , ул. Ген. Радко Димитриев 39, 4019 Гладно Поле

  Адрес : Склад

  гр. Пловдив , ул.Правда 2 , 4006 Източна промишлена зона

  No products in the cart.
  bg_BGBulgarian