Отделяне на масла и преработващи течности от стърготини!

Как да вакуумирам и отделя масло, смесено със стружки ? DU-PUY разработи, заедно с професионалисти от инженерния сектор, гамата прахосмукачки OILVAC и CHIPVAC, вакуумни решения по поръчка за засмукване и отстраняване на масло и стружки от машинни инструменти, CNC машини, стругове, фрезови машини и много други. Резултатът? Чипс и маслоизвличащи, прахосмукачки, които са мощни и лесни за управление, всички те увеличават рентабилността на вашия механичен цех. Нашите смукателни кофи са толкова гъвкави, че могат да засмукват дървени стърготини, стъклени кристали и големи количества зърна без никакви проблеми. Разполагаме и с голям асортимент от аксесоари, които вървим с нашите кофи за засмукване на стърготини, като например: смукателни чаши за изстъргване, тръби за сонди, алуминиеви копия, четки, конични стволове, антиабразивни тръби и много други.
Поддръжката на машинните инструменти, съчетана с почистването на работната среда , са необходими дейности за компаниите в машинната индустрия, за да намалят времето на престой и да повишат ефективността, безопасността и производителността.
Извличане на масла, смазочни материали и стружки изисква специални индустриални прахосмукачки. Всмукването, филтрирането, разделянето и изпускането трябва напълно да отговарят на изискванията на механичния сектор. Смукателните кофи DU-PUY предлагат ниски разходи за покупка и минимална поддръжка, перфектната комбинация за възстановяване на маслото и отделяне на стружки. Нашите смукателни кофи разполагат с настъргани метални кошници, които ви позволяват незабавно да отделите емулсията от металните стружки и да рециклирате засмуканото масло, за да намалите разходите на вашето производствено предприятие.
Почистването на резервоарите на CNC машини никога не е било толкова бързо и лесно, открийте различните модели прахосмукачки, подходящи за обработващи центри от всякакъв размер.
No products in the cart.
bg_BGBulgarian