Почистващи машини, отговорни за чистотата в туризма

В туристическата индустрия чистотата е изключително важна за удовлетвореността на гостите и поддържането на високи стандарти за качество. Различните видове почистващи машини и препарати играят ключова роля в поддържането на безупречна хигиена в хотели, ресторанти, курорти и други туристически обекти.

С помощта на екипа на Про Вакуум ще разгледаме някои от водещите професионални почистващи продукти и машини, които осигуряват чистота и комфорт за туристите, както и удобство и ефективност за служителите.

Truvox VTVe е идеална за ежедневното почистване на хотели, офиси и обществени пространства. Компактна и лека е, което я прави удобна за използване и съхранение. Въпреки малките си размери, Truvox VTVe притежава мощен мотор, който гарантира ефективно почистване на всички видове подови настилки. Тя е идеална за почистване на килими, мокети и твърди подове, като осигурява бързи и качествени резултати и се отличава с ненадмината маневреност.

За дълбоко почистване на тапицерии, мокети и килими, Wirbel Power Extra 7 P е незаменим. Машината използва технологията за екстракция, която прониква дълбоко в тъканите и отстранява замърсяванията и петната. Тя е особено полезна за хотели и курорти, където високият трафик изисква редовно и интензивно почистване. Wirbel Power Extra 7 P е лесна за употреба и гарантира, че тапицериите и килимите ще изглеждат като нови.

 

Wirbel S-TEAM 6 е мощна парочистачка, която предлага екологично и ефективно почистване. Тя използва висока температура на парата, за да убива бактерии и вируси, без да е необходимо използването на химически препарати. Това я прави подходяща за хотели, ресторанти и СПА центрове, където хигиената е задължителна. Wirbel S-TEAM 6 е ефективна върху различни повърхности като подове, стени и мебели.

Wirbel ROYAL 15 M 38 BC – Литиева Батерия – 920 – 1540 m²/h Подопочистваща машина

Wirbel ROYAL 15 M 38 BC е професионална подопочистваща машина с литиева батерия, която осигурява високоефективно почистване на големи площи. Тя е перфектна за големи хотели, конгресни центрове и търговски обекти. С капацитет за почистване от 920 до 1540 квадратни метра на час, тази машина е изключително продуктивна и ефективна. Литиевата батерия гарантира дълъг живот и бързо зареждане, което позволява продължителна работа.

Vimbo 5l е професионален препарат, предназначен за бързо полиране и обезмасляване на различни повърхности. Намира приложение в кухни, ресторанти и барове, където мазнините и замърсяванията са често срещани. Vimbo ефективно отстранява мръсотията и оставя повърхностите блестящи и чисти.

Netsan е универсален почистващ препарат, подходящ за ежедневното почистване на различни повърхности. Той е ефективен върху стъкло, пластмаса, метал и керамика. Netsan е създаден за почистване на общи пространства, бани и кухни в хотели и ресторанти. Неговата многофункционалност го прави предпочитан избор за професионалистите.

 

Splinder е специализиран препарат за поддръжка на лъскави подови повърхности, който осигурява дълготраен блясък и защита на подовете, като същевременно улеснява почистването и поддръжката им.

No products in the cart.
bg_BGBulgarian