site_image_06

5 съвета за поддържане на вашата индустриална прахосмукачка здрава

Индустриалните прахосмукачки DU-PUY се характеризират с много дълъг технически живот. За да запазите вашата индустриална прахосмукачка ефективна и безопасна във времето, тя трябва периодично да се подлага на  операции по поддръжка . Индикативно е, че тези операции трябва да се извършват веднъж или два пъти годишно: интервалът от време варира значително в зависимост от вида на прахосмукачката, нейните допълнителни аксесоари и обема на работата, на която е подложен. В тази статия разкриваме 5 стратегически хода за значително удължаване живота на вашата прахосмукачка и повишаване на нейната ефективност.

 1. Постоянно наблюдавайте работата на вашата прахосмукачка
  Първата предупредителна лампа за всеки проблем е спадът в производителността. Постоянно следейки работата на вашата прахосмукачка, ще можете веднага да разберете дали има проблем и следователно да се намесите незабавно, за да го разрешите.
 2. Поддържайте прахосмукачката си чиста
  По време на работните си смени прахосмукачката влиза в контакт с много материали: масла, стърготини, отпадъци от преработка. За да предотвратите увреждането на вашата машина в дългосрочен план, утаяването и разслояването, е добре внимателно да почиствате прахосмукачката на редовни интервали.
 3. Систематично проверявайте целостта на филтъра
  Тази операция е от съществено значение не само за подобряване на ефективността на вашата прахосмукачка, но също така и за предотвратяване на загуба на материал от излагане на здравето на работната ви среда. В действителност, в райони, където се изисква много високо ниво на безопасност и хигиена, препоръчително е да извършвате тази проста операция често, за да осигурите перфектното функциониране на машината.
 4. Проверете състоянието на износване на най-използваните аксесоари
  Всмукателният маркуч, уплътненията, колелата и захранващия кабел са сред аксесоарите, които са най-често износвани. За да не повредите вашата индустриална прахосмукачка, проверявайте често нейната цялост и, ако забележите признаци на влошаване, ги заменете. Уверете се, че новите аксесоари са подходящи за желаното приложение и съвместими с вашето устройство, за да избегнете риска от възможни проблеми поради несъвместимост.
 5. Всяка прахосмукачка има свое приложение
  Никога не използвайте вашата индустриална прахосмукачка за приложения, различни от тези, за които е предназначена! Това би довело само до повреда на машината и последващи щети до производството на вашата компания.

Следвайки тези прости предпазни мерки, вашата прахосмукачка DU-PUY ще има дълъг технически живот, поддържайки високи стандарти за ефективност и максимизирайки производствения капацитет на вашата компания.

Свържете се с нас,  за да разберете повече!

No products in the cart.
bg_BGBulgarian