ИНДУСТРИАЛНИ ПРАХОСМУКАЧКИ ЗА ПЯСЪКОСТРУЕНЕ

Какви решения са налични за този тип тежка индустрия? 

Процесът на пясъкоструене произвежда много остатъци. След завършване на всеки проект работната площадка се нуждае от пълно почистване. Освен пясък и песъчинки, смесени с метални остатъци, тези остатъци се състоят от разтворители и трябва да бъдат изсмукани от дълбоки и труднодостъпни места. На никого не му е приятно да върши тази дейност, тя отнема време и е скъпа, но е изключително необходима, за да се гарантира качеството на обработката. Този тип работа изисква използването на мощни индустриални прахосмукачки, способни да работят непрекъснато в трудна среда и в контакт с абразивни материали. Видът на използваното шлайфане не е важен: SA1 SA2, SA2e1 / 2, SA3 – или кои са използваните дюзи.
DU-PUY разработи нова гама високомощни прахосмукачки, които перфектно отговарят на всички нужди на професионалистите в пясъкоструенето. Абразивното засмукващо оборудване изсмуква пясъка от фунията и го изтегля през циклонния почистващ препарат. Прахът се изсмуква и събира в контейнера за прах на прахосмукачката. 

Вакууми DU-PUY с висока мощност: здравина, устойчивост, модулност.

DU-PUY проектира и произведе нова гама от тежки прахосмукачки . Мощни и издръжливи, те могат да бъдат доставени във фиксирана или мобилна версия. Създадена в Италия с най-добрите материали и експертна работна сила. Тази нова гама ще ви позволи лесно и ефикасно да отстраните остатъците от пясък и песъчинки. Доставянето на антиабразивен гумен маркуч гарантира отлична производителност на засмукване и практически безкраен живот на продукта.
DU-PUY стои до вашата компания и гарантира най-подходящото оборудване за почистване и поддръжка на вашето производствено предприятие и за всички проблеми с почистването и засмукването, свързани с индустриалното пясъкоструене.

Ако имате някакви въпроси, моля, задайте ни и ние ще ви отговорим възможно най-бързо!

ЗА ВРЪЗКА С НАС

Попълнете вашата информация за да се консултирате с нас и получите нашите услуги.

    Приемете нашите условия.
    No products in the cart.
    bg_BGBulgarian