• Home
  • Индустриални прахосмукачки

ИНДУСТРИАЛНИ ПРАХОСМУКАЧКИ

Открийте всички вакуумни решения на DU-PUY, от 1964 г. те проектират и реализират най-ефективните индустриални почистващи машини на пазара. Ние от ПРО ВАКУУМ ЕООД предлагаме широка гама от здрави промишлени прахосмукачки , способни да задоволят всяко изискване за почистване или поддръжка във всяко индустриално приложение, било то хранително-вкусовата, фармацевтичната или механичната индустрия. Всяка промишлена или индустриална прахосмукачка има своите специфики, които е правят подходяща за почистващи операции. Нашата роля на експерти в областта ни дава възможност да ви съветваме и насочваме при избора на най-подходящото оборудване.
Нашите прахосмукачки са перфектният инструмент за улесняване и ускоряване на почистването на производствената среда, което ви позволява да увеличите ефективността и да спестите разходи за поддръжка.

НАШАТА ГАМА ПРОМИШЛЕНИ ПРАХОСМУКАЧКИ

Нашите индустриални прахосмукачки могат да задоволят всички нужди на професионалисти, компании и бизнеси, свързани с почистването на техните производствени обекти. Лесни за преместване, мощни и безшумни, това са индустриалните прахосмукачки от DU-PUY

- Индустриални прахосмукачки за подобряване на безопасността на вашата работна среда
- Прахосмукачки за тежък режим на работа, за да спестите време и пари за поддръжка
- Индустриални прахосмукачки за масло и Чипове , специализирани в почистването на металорежещи машини в механични работилници
- Индустриални аспиратори за прах и течности , съобразени с изискванията на клиента
- Промишлена прахосмукачка за професионалисти в почистването
- Силен фиксиран и мобилен всмукателен модул за централна вакуумна система

DU-PUY произвежда най-доброто индустриално вакуумно оборудване на пазара, можете да вакуумирате всеки вид материал или производствени отпадъци, течни, твърди или прахообразни. Можете да намерите такъв с еднофазно или трифазно захранване или със сгъстен въздух. Нашите индустриални прахосмукачки за продажба са подходящи за специфични нужди от почистване и поддръжка : смазочни материали, метални стърготини, пластмасови или текстилни отпадъци, фин прах, пясък, брашно, експлозивни материали и др.

Производствената линия може да бъде ефективна само чрез минимизиране на прекъсванията на машината и чрез назначаване на подходящ брой оператори за задачи по поддръжката, като почистване на машини и инструменти. За да се постигне това, са необходими достатъчен брой ресурси, посветени на поддръжката и почистването на машинните инструменти. В допълнение към стандартните гами, DU-PUY може да предложи персонализирани вакуумни решения , тъй като улавяме всяка особеност или нужда, докато посещаваме производствените предприятия. Благодарение на няколко типа филтрация и сертификати, като ATEX, вакуумите на DU-PUY са винаги безопасни и надеждни, дори в зони с риск от експлозия.

за почистване на индустриални работни среди

за непрекъснато приложение и всякакъв вид материали

за изсмукване и отделяне на масла, смесени с едри частици и метални стружки

за универсално и адаптивно вакуумно решение

за тежки условия и продължително приложение

за безопасно засмукване в потенциално експлозивна атмосфера

за всяко приложение в среда, в която не може да се използва електричество

за засмукване на мек материал директно на борда

За засмукване на:

– Заваръчен дим
– Прахове от лазерно рязане
– Брашна от преработка на хранително-вкусовата промишленост
– Прахове и изпарения от преработка  в химическата промишленост
– Обработка на метални повърхности
– Обработка на дърво

Лесно е да се създаде мощен вакуум, но не е толкова лесно да се направи устойчив на материали от всякакъв вид, както и на неблагоприятни производствени среди. DU-PUY проектира и сглобява всички свои прахосмукачки, прахоуловители, вакуумни системи и конвейери в Италия и използва изключително най-добрите налични материали. Прахосмукачките DU-PUY са създадени да издържат и на най-неприятните условия на работа.
DU-PUY винаги търси най -иновативните и ефективни системи за филтриране , за да защити оператора, въздуха в производствената среда и самата машина. Всеки тип прах, течност или твърдо вещество има различни характеристики и изисква подходяща система за филтриране, така че да поддържа отлични условия на засмукване. В зависимост от вида на материала и честотата на използване на прахосмукачката (от време на време или непрекъснато), почистването на филтъра също се променя: DU-PUY предлага ръчни, полуавтоматични решения за почистване.

ФИЛТРИРАЩИ СИСТЕМИ ЗА НАЙ-ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ НА ЗАСМУКВАНЕ

Прахосмукачките DU-PUY, благодарение на сертификатите ATEX за зона 21 и зона 22, могат да се използват в опасни среди, с риск от експлозия, поради наличието на запалими газове или прах. В допълнение към класическото оборудване за безопасност, като заземяване  , антистатична филтрация или специален INOX, DU- PUY може да предложи и специфични мерки за безопасност за специфични нужди от засмукване, като взривозащитени панели или възвратни клапани . Тези аксесоари ви позволяват да ограничите пожари или експлозии и да запазите както безопасността на производственото предприятие, така и здравето на операторите.

ATEX РЕШЕНИЯ ЗА БЕЗОПАСНИ РАБОТНИ МЕСТА

ВСИЧКИ ПРИЛОЖЕНИЯ

Ако имате някакви въпроси, моля, задайте ни и ние ще ви отговорим възможно най-бързо!

ЗА ВРЪЗКА С НАС

Попълнете вашата информация за да се консултирате с нас и получите нашите услуги.

    Приемете нашите условия.
    No products in the cart.
    bg_BGBulgarian