ИНДУСТРИАЛНИ ПРАХОСМУКАЧКИ ЗА МАШИННАТА И АВТОМОБИЛНА ИНДУСТРИЯ

Изхвърляне на смазочни материали и стружки: битка за ефективност на производството

CNC и машинните инструменти произвеждат значителни количества скрап и метални стърготини с различни размери и тегло. Натрупаните в резервоарите скрап трябва да се отстраняват и изхвърлят редовно. В допълнение към това металният прах, който остава полепнал по механизмите и инструментите, трябва редовно да се изсмуква, за да се осигури винаги оптимален производствен процес. Всяко производствено съоръжение се нуждае от смукателно решение, за да остане ефективно.

Previous
Next

Лесно и издръжливо решение за засмукване/рециклиране

DU-PUY, вакуумен експерт в машинната и автомобилната индустрия повече от 30 години, е проектирал гама от уникални продукти на пазара: прахосмукачки с кофа. Проектирани за засмукване на смазочни масла, емулсии и емулсии, смесени със стърготини, те могат да вакуумират и филтрират течности от твърди вещества. Следователно този прост и бърз процес на макрофилтриране позволява повторно използване на засмуканата охлаждаща течност чрез повторното й въвеждане в машинни инструменти, с очевидни икономически предимства. Тези промишлени прахосмукачки ви позволяват да спестите пари от разходи за изхвърляне на отработени масла, суровини и логистика. От малката работилница до гигантската производствена линия, ние имаме индустриална прахосмукачка или прахосмукачка с кофа, която е подходяща за вас.

Иновация в услуга на индустриалната ефективност: кутията DU-PUY

Маслените прахосмукачки и прахосмукачки за стърготини са машини, които винаги са били особено ценени от нашите клиенти през годините. Защо ?
Тъй като индустриалните прахосмукачки DU-PUY винаги са били обект на специални грижи на нашите изследователи, което ги прави най-прецизните, мощни и иновативни продукти на пазара. Прахосмукачките DU-PUY са проектирани благодарение на безброй наблюдения на място, така че да предвиждат нуждите и да задоволят професионалистите в секторите на машинната, автомобилната и тежката промишленост. Изработени от най-добрите материали, устойчиви на времето и абразия от най-вредните масла, прахосмукачките DU-PUY са истинска инвестиция за производителността на вашата компания.

Ако имате някакви въпроси, моля, задайте ни и ние ще ви отговорим възможно най-бързо!

ЗА ВРЪЗКА С НАС

Попълнете вашата информация за да се консултирате с нас и получите нашите услуги.

    Приемете нашите условия.
    No products in the cart.
    bg_BGBulgarian