ИНДУСТРИАЛНИ ПРАХОСМУКАЧКИ ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ОРИГИНАЛНО ОБОРУДВАНЕ

Производство за машиностроители: пакт за слушане и доверие

Компаниите, които изграждат производствени машини за най-различни сектори (механични, повърхностна обработка, електроника, хартия, дърво, автомобилостроене, храни, селско стопанство, строителство и др.), трябва да интегрират вакуумни агрегати в своите производствени цикли. Индустриалните прахосмукачки, които присъстват в целия производствен цикъл, подобряват неговата ефективност, гарантират безопасността на работниците и оптимизират ресурсите на компанията.

Previous
Next

Много нужди, които намират отговорите с DU-PUY

Всеки производствен блок има специфична нужда, на която DU-PUY може да отговори с професионализъм. Например гамата от прахосмукачки, които предлагаме, включва прахоуловители , оборудвани с електрически вентилатор, способен непрекъснато да засмуква суспендиран прах. 
Други модели, като фиксирани единици на борда на машини, могат да обработват леки отпадъци със система с умерен размер или да се свързват директно към оборудване за обработка на повърхности или да събират дим от заваряване и т.н. 
Бързо и ефикасно отстраняване на отпадъците и обработката на прахове гарантира високо качество на готовия продукт, както и добро непрекъснато протичане на производствения процес.

DU-PUY не само засмуква: той транспортира! Трябва ли да транспортирате суровина на гранули или прах по време на производствения процес? DU-PUY разработи пълна гама пневматични транспортьори, подходящи за бързо и безопасно транспортиране на материал от една точка до друга. 
Открийте гамата за пневматичен транспорт. 

Индустриалните вакуумни решения DU-PUY за производители на оригинално оборудване са напълно персонализирани. 
Попитайте нашите експерти за решение за вашите индустриални нужди. 

Ако имате някакви въпроси, моля, задайте ни и ние ще ви отговорим възможно най-бързо!

ЗА ВРЪЗКА С НАС

Попълнете вашата информация за да се консултирате с нас и получите нашите услуги.

    Приемете нашите условия.
    No products in the cart.
    bg_BGBulgarian