ИНДУСТРИАЛНИ ПРАХОСМУКАЧКИ ЗА СТОМАНОМАШИНИ И ЛЕЯРИ

По време на обработката на стомана в леярни и стоманодобивни заводи всеки ден се произвеждат много големи количества прахове и твърди вещества. За да не се намалява ефективността на производството, е важно да разполагате с правилното оборудване, което да позволява на машините винаги да работят с максималния си капацитет. Тежката промишленост се нуждае от мощни почистващи машини, способни да издържат на тежки работни ритми и трудни условия.

Previous
Next

КАК ДА ИЗХВЪРЛЯМ ОТПАДЪЦИТЕ ОТ РАБОТА?

Най-важното изискване: бързо отстраняване на големи количества тежки прахове, които пречат на различните етапи от производствения процес (високи пещи, складови помещения, транспортни ленти, машини за леене, формоване, пясъкоструене и др.).
Премахването и управлението на тези често много внушителни прахове е не само необходимост, но и приоритет, за да се избегнат спирания на производството и да не се компрометира здравето на работниците.
Най-бързото и надеждно решение за отстраняване на тези материали: промишлено засмукване.

ИНДУСТРИАЛНИ ПРАХОСМУКАЧКИ DU-PUY: НАДЕЖДНО И ИЗДЪРЖИВО РЕШЕНИЕ

DU-PUY има повече от 50 години опит в леярната и стоманодобивната промишленост: от компактни промишлени прахосмукачки до прахосмукачки с висок вакуум, вие можете да избирате без компромис мощността, гъвкавостта и капацитета на вашата тежка прахосмукачка.
 
Индустриалните прахосмукачки за леярни и стоманолеярни DU-PUY са оборудвани с висока мощност (до 25 KW) и висок напор, което позволява бързо отстраняване на големи количества прах, метални отпадъци (дори при високи температури) и песъчливи и земни остатъци без да се налага прекъсване на производствения цикъл. Например, трябва ли да вакуумирате земята в областта на стремето (вибрираща решетка)? DU-PUY има решение.
 
Когато обемът на аспирираните прахове и твърди вещества е достатъчно значителен, за да направи капацитета на засмукване недостатъчен, е възможно да се увеличи капацитетът за събиране, като се използва сепаратор на колела (налични са модели с капацитет до 450 литра), което прави манипулирането по-лесно и по-лесно отстраняването на материали .
 

Нека да обобщим! Индустриалните прахосмукачки DU-PUY в стоманодобивния и леярния сектор ви предлагат следните предимства:

  • Намаляване на времето за почистване
  • Намаляване на разходите за поддръжка 
  • Възстановяване на големи количества изцяло усвоени материали
  • Драстично повишаване на сигурността във вашата работна среда

Ако имате някакви въпроси, моля, задайте ни и ние ще ви отговорим възможно най-бързо!

ЗА ВРЪЗКА С НАС

Попълнете вашата информация за да се консултирате с нас и получите нашите услуги.

    Приемете нашите условия.
    No products in the cart.
    bg_BGBulgarian